Lansiranje proizvoda

9.12.2019. Zvanično započinjemo prodaju radarskog detektora nove generacije, GENEVO MAX je tu.
Detektor namenjen celoj Evropi. Prodaja počinje na novo redizajniranom veb mestu Genevo.com

Razvoj

Pet godina razvoja u saradnji sa liderima u industriji, koji uključuju sugestije naših kupaca, sve je dovelo do stvaranja proizvoda svetske klase koji se hrabro može uporediti sa najboljim na svetu. Radarska antena je značajno povećana za 20% povećanje osetljivosti, a sistem za napajanje i ažuriranje je potpuno redizajniran. Ujedno smo osmislili novi dizajn koji se lako uklapa u moderni interijer automobila.

Inovacije

Kao prvi na svetu, možete uživati u magnetnom držaču sa horizontalnim i vertikalnim postavljanjem u jednom ili automatskom funkcijom jačine zvuka koja se prilagođava buci u kabini vozila. U jednom uređaju smo kombinovali pametna rešenja i vrhunsku tehnologiju poput senzora kretanja, senzora ambijentalnog svetla ili OLED displeja. Danas ne postoji detektor koji nudi uporediv spektar funkcija.


GENEVO MAX

GENEVO MAX

€ 799
dostupnost: spremno za slanje
€ 799
VIŠE

GENEVO MAKS se može pohvaliti najvecom 360 ° radarskom antenom među našim prenosnim radarskim detektorima, potpuno redizajniranim laserskim senzorom sa vojnom laserskom reflektorskom tehnologijom i novom GPS antenom sa bazom podataka cele Evrope. Nećete naići ni na kakvo iznenađenje na putu.