Genevo PRO

Detail: Genevo PRO
€ 1 199,00
Spremno za slanje

Genevo PRO je stigao 2017. To je ugrađeni set sa odvojenim displejom i integrisanom Genevo HD+ antenom. Tokom razvoja akcenat je posebno stavljen na funkcionalnost,jednostavnost upotrebe i instalacije. Sastoji se od glavne jedinice, GPS antene, radarske antene, displeja i displej postolja.

Detail: Genevo PRO
3D model - ovládejte pohybem myšiGenevo PROGenevo PROGenevo PROGenevo PROGenevo PROGenevo HD+Genevo PRO BoxGenevo PRO Box

Dve antene, Bolje performanse

Dve radarske antene mogu biti priključene na Genevo PRO. Možete koristiti jednu Genevo HD+ vertikalnu antenu za najbolje otkrivanje radara u celoj Evropi i drugu HDM+ antenu horizontalno postavljenu za otkrivanje MultaRadara CD/CT, koji su u upotrebi npr. u Slovačkoj gde drugi radar detektori imaju problema sa otkrivanjem. Kao alternativa, jedna radar antena može biti postavljena napred, a druga nazad za bolje otkrivanje sa obe strane.

Genevo PRO directional arrows

Najtačnija GPS baza podataka

Naša GPS baza podataka je neprevaziđena na tržištu koju održavamo mi sa našim partnerima, inače profesionalcima u ovom području. Tu su uključeni fiksni radari, sekcioni radari i kamere na semaforima.

Najlakše Ažuriranje i Podešavanje

Genevo PRO može se lako ažurirati i podešavati pomoću bilo kojeg USB diska. Samo treba www.GenevoUpdate.com, podesiti parametre, skinuti fajl na USB disk i ubaciti ga na Genevo PRO. Ažuriranje i podešavanje će biti automatski urađeno.

Da li želite da deaktivirate vaš Genevo PRO brzo? Samo skinite Displej

Dok je u nekoliko zemalja EU upotreba Genevo PRO legalna, u ostalim zemljama nije, zato postoji displej koji se skida. To znači da ako treba da isključite uređaj u nekoj situaciji, jednostavno skinite displej sa postolja i stavite ga, na primer, u vaš džep. Tako uređaj postaje neaktivan. Ponovo ga možete aktivirati samo vraćanjem displeja nazad na postolje. Ako želite da sklonite celo postolje, ni to nije problem. Još jedna stvar koju poseduje uređaj je MicroUSB punjač, koji se može koristiti za punjenje mobilnog telefona.

Glavne prednosti Genevo PRO:

  • Najbolja cena.
  • Mogućnost povezivanja dve radarske antene
  • Prenosivi displej.
  • Ažuriranje preko USB diska.
  • Jednostavan meni.
  • Izuzetna osetljivost.
  • Odlična otpornost na lažne alarme.
  • Najtačnija baza podataka širom evrope.
  • Firmware može biti ažuriran preko interneta.
  • Ažuriran za Evropu

RADAR DETEKTORI

KORISNIČKA PODRŠKA

Genevo Srbija - Slobodan Jovanov Antiradar Srbija
+381 65 567 02 92
genevoserbia@gmail.com

POŠALJITE ZAHTEV